ویزای اسپانسر شیپ کانادا چیست + شرایط و مدارک مورد نیاز

ویزای اسپانسر شیپ کانادا
زمان مطالعه: 14 دقیقه

نویسنده این مقاله

تصویر نیما صائمی

نیما صائمی

مشاهده پروفایل

فهرست مطالب

اگر شما هم یکی از افرادی هستید که به کانادا مهاجرت کرده‌اید و بیش از ۱۸ سال دارید با داشتن اقامت دائم این کشور می‌توانید به عنوان اسپانسر برای همسر، فرزندان و اقوام خود جهت مهاجرت آنها به کانادا اقدام کنید. همچنین اگر شما فردی هستید که قصد مهاجرت به کانادا را دارید و کسی از اقوام شما در کانادا اقامت گزیده از طریق ویزای اسپانسرشیپ امکان مهاجرت شما نیز فراهم می‌شود؛ اما فرد مورد نظر در اقوام شما باید به عنوان اسپانسر اقدامات لازم را انجام دهد.

با توجه به اینکه راه‌های مهاجرت به کشورهای اروپایی بسیار سخت شده و کشورهای غربی قوانین سفت و سختی برای مهاجران در نظر می‌گیرند اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا راه بسیار مناسب جهت مهاجرت به این کشور محسوب می‌شود. از این رو اگر شما هم در چنین شرایطی هستید پیشنهاد می‌کنیم جهت اطلاعات بیشتر در این زمینه تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

ویزای اسپانسر شیپ کانادا چیست ؟

ویزای اسپانسر شیپ کانادا چیست؟

ویزای اسپانسر شیپ کانادا، از روش های مهاجرت به کانادا نوعی ویزاست که مهاجرت شما به کشور کانادا را سرعت می‌بخشد، که طبق این نوع ویزا فرد بالای ۱۸ سالی که با موفقیت اقامت دائم کانادا را از آن خود کرده می‌تواند برای پدربزرگ، مادربزرگ، همسر، فرزند، خاله، عمه، عمو دایی و غیره اسپانسر شود تا آنها نیز از همین طریق به کانادا مهاجرت کنند.

بر اساس آخرین اخبار ویزای توریستی کانادا در واقع افرادی که با استفاده از ویزای اسپانسرشیپ به کانادا مهاجرت می‌کنند امکان تحصیل، زندگی و کار در این کشور را خواهند یافت. بنابراین می‌توان گفت این روش بسیار مناسب و سریع انجام می‌شود اما مهم‌ترین نکته اخذ اسپانسرشیپ کانادا وجود فردی ایرانی و بالای ۱۸ سال است که شهروندی کانادا را داشته و چندین سال در این کشور به زندگی پرداخته است.

انواع ویزای اسپانسر شیپ کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسر فامیلی انواع مختلفی دارد، با شناخت انواع اسپانسرشیپ این کشور می‌توانید به راحتی جهت مهاجرت اقدام کنید. تنوعی که در این نوع ویزا در نظر گرفته شده در واقع راه‌های دریافت اقامت دائم را افزایش می‌دهد. انواع ویزای اسپانسر شیپ کانادا شامل موارد زیر می‌شود:

  •  اسپانسرشیپ خانوادگی کانادا
  •  اسپانسر شیپ برای والدین
  • اسپانسرشیپ برای پناهندگان
  •  اسپانسرشیپ همسر
  •  اسپانسرشیپ برای فرزندان

هر یک از این ویزاها اجازه می‌دهند که شما فرد مورد نظر را برای زندگی دائمی در کانادا ساپورت کنید و به نوعی اسپانسر ورود او به کانادا شوید تا به راحتی به زندگی در این کشور ادامه دهد و از مزایای شهروندی کانادا بهره‌مند شود.

شرایط اسپانسر شدن در کانادا چگونه است

شرایط اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا

اگر شما هم خواهان اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا هستید باید بدانید که شرایط خاصی برای متقاضیان در نظر گرفته‌اند که با اطلاع و آگاهی از آنها پیمودن راه مهاجرت برایتان بسیار ساده‌تر می‌شود. به طور کلی فرصت استثنایی زندگی در کانادا آن هم با اخذ ویزای اسپانسرشیپ تنها برای افرادی ایجاد می‌شود که شرایط مورد نظر را دارند.

به عنوان مثال شما با مهاجرت به کانادا و ازدواج با فردی کانادایی می‌توانید اقامت دائم این کشور را از آن خود کنید و از این طریق جهت اسپانسر شدن برای ورود افراد خانواده‌تان به خاک کانادا اقدام کنید. علاوه بر آن با اخذ اقامت دائمی کانادا می‌توانید برای مهاجرت فرزندانتان به این کشور نیز اسپانسر شوید هرچند که در ادامه شرایط اسپانسر شدن در کانادا را به طور کامل و دقیق به بررسی گذاشته‌ایم.

شرایط ویزای اسپانسرشیپ همسر کانادا

با داشتن اقامت دائم کانادا می‌توانید جهت مهاجرت همسرتان نیز اقدام کنید این در صورتی است که شما به عنوان اسپانسر برای همسرتان ویزا بگیرید و او را راهی خاک کانادا نمایید. در این میان شرایط ویزای اسپانسرشیپ همسر به شرح زیر است:

ردیف شرایط ویزای اسپانسرشیپ همسر کانادا توضیحات
1 سن و اقامت باید بیش از ۱۸ سال سن داشته باشید و دارای کارت اقامت دائم کانادا باشید.
2 تمکن مالی نیاز است ثابت کنید که توانایی مالی لازم برای تامین هزینه‌های همسر خود را به مدت ۳ سال دارید.
3 عدم نیاز به کمک هزینه نباید به کمک هزینه‌های مالی دولت کانادا وابسته باشید، مگر در موارد استثنایی (مانند ناتوانی جسمی).
4 امضای توافقنامه و تعهدنامه باید یک توافقنامه و تعهدنامه بین شما و همسرتان امضا شود و از طریق شرکت مهاجرتی به دولت کانادا ارائه گردد.
5 بازگشت به کانادا اگر در خارج از کانادا زندگی می‌کنید، پس از توافق و تایید مهاجرت همسر، باید به کانادا بازگردید و در آنجا زندگی کنید.

شرایط ویزای اسپانسرشیپ فرزندان وابسته کانادا

اگر در کانادا زندگی می‌کنید و اقامت دائمی این کشور را به دست آورده‌اید اکنون می‌توانید به عنوان اسپانسر برای مهاجرت فرزندان خود به کانادا نیز اقدامات لازم را پیگیری کنید. در واقع فرزندان شما نیز حق زندگی سرشار از رفاه و آرامش را دارند بنابراین شما می‌توانید با اسپانسر شدن این زندگی فوق العاده را در کانادا به آنها هدیه دهید. از جمله شرایط ویزای اسپانسرشیپ فرزندان وابسته کانادا شامل موارد زیر می‌شود:

ردیف شرایط ویزای اسپانسرشیپ فرزندان وابسته کانادا توضیحات
1 سن فرزند فرزند شما باید زیر ۲۲ سال سن داشته باشد.
2 وضعیت ازدواج فرزند شما هیچ همسر یا پارتنری نداشته باشد.
3 فرزندخوانده اگر فرزند شما ناتنی است و به عنوان فرزند خوانده شما را پذیرفته، امکان مهاجرت وجود دارد.
4 تمکن مالی باید به دولت کانادا ثابت کنید که توانایی تامین هزینه‌های فرزند خود را دارید.
5 مدت زمان تامین هزینه برای زیر ۱۰ سال، ۱۰ سال؛ ۱۳ تا ۱۹ سال تا ۲۲ سالگی؛ ۱۹ سال به بالا حداکثر ۳ سال تامین هزینه کنید.
6 شرایط خاص برای بالای ۲۲ سال اخذ ویزا تنها در صورت ناتوانی جسمی یا معلولیت ذهنی امکان‌پذیر است.

شرایط ویزای اسپانسرشیپ والدین کانادا

علاوه بر همسر و فرزندان، جهت مهاجرت والدین خود به کانادا نیز ویزای اسپانسرشیپ به طور کامل پشتیبانی خواهد کرد. مثلاً اگر شما به طریق ازدواج، تحصیل یا کار شهروند دائم کانادا شده‌اید زمان آن فرا رسیده که برای مهاجرت پدر و مادر خود نیز اقداماتی انجام دهید این کار می‌تواند باعث شود شما در کنار عزیزان خود به زندگی ادامه دهید، از جمله شرایط ویزای اسپانسر شیپ کانادا برای والدین می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

اینم بخون، جالبه!
ویزای توریستی روسیه؛ راهنمای کامل اخذ + شرایط، مراحل و مدارک
ردیف شرایط ویزای اسپانسرشیپ والدین کانادا توضیحات
1 حداقل سن برای اسپانسر باید بیش از ۱۸ سال سن داشته باشید.
2 امکان اسپانسرشیپ برای دیگر اعضای خانواده می‌توانید برای پدربزرگ و مادربزرگ نیز اسپانسر شوید.
3 فرم درخواست دعوتنامه باید فرم درخواست دعوتنامه را پر و ایمیل آن را دریافت کنید.
4 تمکن مالی باید بتوانید هزینه‌های خوراک، پوشاک، مسکن و درمان را به مدت ۲۰ سال بپردازید.
5 محاسبه مدت زمان تامین مالی ۲۰ سال از زمان دریافت اقامت دائم والدین محاسبه خواهد شد.
6 مدارک مالی سرمایه‌های خود و همسرتان را برای اثبات تمکن مالی ارائه دهید.
7 توافقنامه‌های مهاجرت امضا و پر کردن فرم تعهدات الزامی است.
8 محدودیت درخواست در صورت باز بودن پرونده اسپانسرشیپ همسر یا فرزندان، امکان درخواست وجود ندارد.

شرایط ویزای اسپانسرشیپ خواهر و برادر کانادا

پس از دریافت اقامت دائم کانادا و چند سال زندگی در این کشور امکان حمایت از خانواده و هدایت آنها جهت مهاجرت به این کشور فراهم می‌شود در این صورت اگر شما هم احساس می‌کنید جای خواهر یا برادرتان در کنارتان خالی است و می‌خواهید هرچه سریع‌تر وجود آنها را در کنار خود احساس کنید کافیست شرایط ویزای اسپانسرشیپ خواهر و برادر را که به شرح زیر است مطالعه نمایید و اقدامات لازم را انجام دهید:

ردیف شرایط ویزای اسپانسرشیپ خواهر و برادر کانادا توضیحات
1 سن و اقامت سن شما باید بیش از ۱۸ سال باشد و کارت اقامت کانادا را دریافت کرده باشید.
2 تامین هزینه‌های اسپانسر شونده باید بتوانید هزینه‌های خوراک، پوشاک، مسکن، بهداشت و درمان را به مدت ۱۰ سال تامین کنید.
3 بازگشت به کانادا به محض مهاجرت اسپانسر شونده باید به کانادا بازگردید.
4 امضا و تعهدات مهاجرت باید فرم تعهدات و توافقنامه را امضا کنید و به مدت ۱۰ سال به آن پایبند باشید.

شرایط ویزای اسپانسر شیپ کانادا برای عمه و خاله

به طور کلی بر اساس قوانین کانادا همه افراد و اقوامی که با شما نسبت خونی دارند امکان استفاده از ویزای اسپانسرشیپ را خواهند داشت در این صورت می‌توان فهمید به جز همسر همه خانواده می‌توانند به کانادا مهاجرت کنند و همسر نیز که در اولویت قرار دارد پیشتر از اقوام دور این شرایط را خواهد داشت. حال اگر شما هم قرار است اسپانسر عمه یا خاله خود شوید تا به کانادا مهاجرت کند باید از شرایط زیر پیروی نمایید:

ردیف شرایط ویزای اسپانسر شیپ کانادا برای عمه و خاله توضیحات
1 سن و حداقل شرط سنی شما باید بیش از ۱۸ سال سن داشته باشید.
2 اثبات تمکن مالی باید ثابت کنید که می‌توانید هزینه‌های زندگی را به مدت ۱۰ سال تامین کنید.
3 پر کردن فرم تعهدنامه عدم‌امضا کافی نیست و باید فرم تعهدنامه را به‌طور کامل پر کنید.
4 شرایط مهاجرت عمه یا خاله عمه یا خاله شما باید تنهایی به کانادا بیاید.
5 مکانی برای زندگی در کانادا اگر خارج از کانادا هستید، باید به کانادا بازگردید.

با مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسر فامیلی آشنا شوید

نحوه درخواست ویزای اسپانسر شیپ کانادا

اکنون که دیگر با شرایط انواع ویزای اسپانسرشیپ آشنا شده‌اید زمان آن فرا رسیده که نحوه درخواست این نوع ویزا را نیز بیاموزید تا در این راه به بهترین نحو ممکن عمل کنید. هرچند که وجود مجموعه‌های مهاجرتی می‌تواند بسیار کمک کننده باشد اما هر یک از این مراحل و اقدامات شما را به سوی هدفتان هدایت کرده و روند کلی را سرعت می‌بخشد. نحوه درخواست ویزای اسپانسرشیپ کانادا به شرح زیر است:

  1.  مرحله اول این است که شما مطمئن شوید که شرایط لازم برای اسپانسر شدن را دارید.
  2. نکته دوم این است که مطمئن شوید فرد مورد نظر شما نیز شرایط لازم برای اسپانسر شونده بودن را دارا است.
  3.  در این مرحله باید درخواست خود را به اداره مهاجرت کانادا در سطح فدرال ارائه کنید. در چنین درخواستی در واقع شما ابتدا حمایت مالی خود و همچنین وضعیت اقامت دائم بستگان و اقوام ارائه خواهید نمود تا مورد بررسی قرار گیرد.
  4.  پس از تاییدیه‌های لازم شما موظف هستید که هزینه‌های حمایت از بستگان و خانواده را بپردازید.

“در این زمینه باید نهایت دقت و توجه را به کار گیرید تا درخواست خود را به درستی و در درگاه مشخص قرار دهید، آنگاه وضعیت اقامت دائمی شما نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از گذشت مدتی پاسخ اقدامات لازم به شما از طریق ایمیل داده خواهد شد.”

داشتن تمکن مالی از شرایط اسپانسر شدن در کانادا

میزان تمکن مالی لازم برای اسپانسر شدن

اگر قرار است به عنوان یک اسپانسر برای خانواده اقوام و عزیزان خود جهت اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا اقدامات لازم را انجام دهید قطعاً تمکن مالی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌هایتان خواهد بود. تمکن مالی به معنی توانایی تامین هزینه‌های فرد اسپانسر شونده است. از این رو شما باید هزینه‌های لازم را کنار بگذارید و یک گواهی جهت اثبات آن به دولت کانادا تقدیم کنید.

بر اساس تحقیقات و بررسی‌های انجام شده شما به عنوان اسپانسر برای یک نفر ۲۷۵۱۴ دلار، برای دو نفر ۳۴۲۵۴ دلار، برای سه نفر ۴۲1۱۰ دلار، برای چهار نفر ۵۱۱۲۸ دلار، برای ۵ نفر 57988 دلار، برای شش نفر ۶۵۴۰۰ دلار، برای هفت نفر ۷۲۸۱۴ دلار درآمد لازم است که اگر تعداد افرادی که از آنها حمایت می‌کنید بیش از ۷ نفر باشند به ازای هر نفر موظف به پرداخت ۷۴۱۲ دلار خواهید بود. این مبالغ حداقل هستند و به صورت تقریبی اعلام می‌شوند ممکن است در برخی مواقع نوسان هم وجود داشته باشد.

اینم بخون، جالبه!
راهنمای کامل اخذ ویزای کار روسیه؛ شرایط، مراحل، هزینه و مدت زمان

مراحل کلی اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا

برای اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا مراحل متعددی پیش رویتان قرار دارد که باید هر یک از آنها را به ترتیب طی کنید تا بدون هیچ مشکلی موفق به دریافت آن شوید. این مراحل به شرح زیر هستند:

  1. در مرحله اول باید یک فرم درخواست و لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای اسپانسرشیپ را از سایت اداره مهاجرت کانادا دریافت نمایید.
    2. در این مرحله قبل از هر چیز نسبت به واجد الشرایط بودن خود به عنوان اسپانسر و همچنین اسپانسر شونده اطمینان حاصل کنید سپس فرم را پر کنید. چرا که در صورت واریز هزینه موافقت یا  عدم واجد الشرایط بودن هیچ هزینه‌ای بازگشت داده نخواهد شد.
    3. در این مرحله باید فرمی تحت عنوان فرم آمادگی را به طور کامل پر نمایید تنها در این صورت است که اداره مهاجرت کانادا شرایط شما را بررسی خواهد کرد و پس از آن امکان درخواست ویزای اسپانسرشیپ فراهم می‌شود.
    4. در مرحله چهارم موظف به پرداخت سه هزینه هستید هزینه اول مربوط به پرونده است هزینه دوم منوط بر حق اقامت دائم و در نهایت هزینه سوم هزینه اسپانسرشیپ خواهد بود.
    5. پس از بررسی همه شرایط و مدارک در نهایت افرادی که اسپانسر آنها شده‌اید یعنی بستگان و عزیزانتان نامه‌ای مبنی بر حضور در دفاتر بیومتریک دریافت خواهند کرد که باید در این دفاتر وقتی رزرو کنند و عکس دیجیتال و دیگر مدارک را ارائه نمایند.
    6. در این مرحله مجدداً بررسی‌های لازم انجام می‌شود و در وقت معین شده باید به این دفاتر مراجعه کرده و پس از عکسبرداری انگشت نگاری را نیز ثبت کنید.

مدارک لازم برای ویزای اسپانسر شیپ کانادا

اخذ ویزای اسپانسرشیپ هم مانند دیگر ویزاهای مهاجرتی نیازمند ارائه مدارک مشخصی است که شما موظف به تهیه آنها هستید. این مدارک مورد بررسی دولت کانادا قرار می‌گیرد؛ بنابراین باید دقیق مشخص و واضح باشند. از جمله مهمترین مدارک لازم برای اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا به شرح زیر است:

  • • تمامی فرم‌های تکمیل شده
    • پرداخت هزینه‌های لازم به صورت آنلاین
    • فتوکپی سند ازدواج (برای همسر)
    • اثبات ارتباط خویشاوندی با فرد حمایت شونده
    • فتوکپی از کارت شناسایی معتبر (کارت اقامت دائم)
    • مدارک شناسایی و گذرنامه
    • گواهی عدم سوء پیشینه
    • انجام معاینات پزشکی
    • مدارکی که نشان دهد در حال حاضر در کانادا شغلی دارید.
    • مدارکی که نشان دهد در زمان اسپانسر شدن قصد زندگی در کانادا خواهید داشت.
    • اثبات تمکن مالی برای حمایت از فرد حمایت شونده

هزینه اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا

برای دریافت ویزای اسپانسرشیپ مانند هر یک از ویزاهای مهاجرتی باید هزینه‌ای پرداخت کرد، این هزینه شامل هزینه‌های ثبت نام و درخواست و حتی تهیه مدارک نیز می‌شود اما به طور کلی هزینه‌ای که برای ویزاهای متنوع در نظر می‌گیرند متفاوت خواهد بود. نکته قابل توجه در رابطه با اخذ ویزای اسپانسرشیپ این است که هزینه آن به عوامل مختلفی بستگی دارد یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار را تعداد افراد اسپانسر شونده می‌دانند.

در واقع هرچه افراد مورد حمایت یا بستگان به عنوان اسپانسر شونده بیشتر باشد، شما به عنوان اسپانسر موظف پرداخت هزینه بیشتری خواهید بود. علاوه بر آن سن اسپانسر شونده نیز می‌تواند تاثیر بسزایی در هزینه‌های مهاجرت و اخذ چنین ویزایی داشته باشد. مثلاً افراد ۱۹ سال به بالا تنها به مدت سه ماه مورد تمکن مالی اسپانسر قرار خواهند گرفت این در حالی است پدربزرگ یا مادربزرگ‌ها باید به مدت ۲۰ سال مورد تمکن مالی قرار بگیرند. در این میان نمی‌توان از تورم و افزایش قیمت‌ها جهت تهیه و ارائه مدارک غافل شد.

مدت زمان اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا

کنجکاوی در رابطه با مدت زمان اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا امر کاملاً معمول و منطقی است؛ زیرا شما هم می‌خواهید هرچه سریعتر به خاک این کشور برسید و زندگی سرشار از رفاه و آرامش را تجربه کنید. اما باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید که مدت زمانی که برای دریافت اسپانسرشیپ کانادا در نظر می‌گیرند متغیر خواهد بود و به عوامل مختلفی بستگی دارد.ک مثلاً یکی از این عوامل تعداد افراد اسپانسر شونده هستند. افزایش تعداد اسپانسر شونده‌ها می‌تواند مدت زمان اخذ این ویزا را به مراتب افزایش دهد.

هرچه اداره امور مهاجرتی شلوغ‌تر باشد پرونده‌های بیشتری بر روی هم انبار می‌شوند و رسیدگی به آنها کمی مشکل خواهد شد. بنابراین امکان دریافت چنین ویزایی به سرعت امکان‌پذیر نیست و باید در این زمینه صبور و با حوصله باشید. زمان تقریبی که برای اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا توسط همسر در نظر گرفته شده بین ۱۴ تا ۲۱ ماه خواهد بود اما برای پدربزرگ و مادربزرگ ممکن است ۲۴ ماه به طول بیانجامد.

تاریخ اعتبار اقامت اسپانسرشیپ کانادا

اگر کنجکاو هستید تاریخ اعتبار اقامت اسپانسرشیپ کانادا را بدانید باید بگوییم این تاریخ تا نزدیک‌ترین تاریخ اعتبار پاسپورت اسپانسر و اعضای خانواده معتبر خواهد بود. همچنین پس از اینکه ویزای اقامت کانادا صادر شود دیگر فرصتی برای تمدید وجود نخواهد داشت حتی اگر شما از ویزای خود جهت مهاجرت به کانادا استفاده نکنید این روند به طور کامل ملغی می‌شود و مجدداً باید برای مهاجرت به این کشور درخواست بدهید.

چطور در فرایند اسپانسر شیپ کانادا ریجکت می‌شوید

دلایل ریجکت شدن پروسه اسپانسرشیپ کانادا

گاهی ممکن است شما مدارک و مراحل لازم جهت اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا را بگذرانید اما پس از گذشت مدتی و انجام بررسی‌های لازم درخواست شما پذیرفته نشود یا به زبان دیگر ریجکت گردد. حال اگر شما هم کنجکاو هستید دلایل ریجکت شدن این پروسه را بدانید توجه‌تان را به موارد زیر جلب می‌کنیم:

  • • ممکن است اسپانسر خود با وجود برنامه اسپانسرشیپ به کانادا رفته باشد و هنوز ۵ سال از زمان اقامت او نگذشته باشد.
    • گاهی امکان دارد به دلیل ناقص بودن مدارک و درست پر نشدن فرم درخواست این پروسه به طور کامل ریجکت شود.
    • نداشتن تمکن مالی اسپانسر از دیگر عوامل ریجکت شدن درخواست اسپانسرشیپ کانادا خواهد بود.
    • نسبت و رابطه اسپانسر شونده با اسپانسر مناسب برنامه اسپانسرشیپ نبوده به همین دلیل درخواست به طور کامل ریجکت می‌شود.
    • گاهی ممکن است سابقه کیفری اسپانسر شونده یا مشکل جسمی او باعث ریجکت شود.
    • در مواقعی که اسپانسر نسبت به همسر سابق خود مسئولیت مالی داشته باشد درخواست اسپانسرشیپ ریجکت خواهد شد.
    • اسپانسر و اسپانسر شونده با ازدواج صوری قصد دور زدن قوانین و مقررات را دارند اما دولت با آگاهی بر این موضوع درخواست آنها را ریجکت خواهد کرد. اگر اسپانسر مقیم کانادا باشد اما در این کشور زندگی نکند دلیلی بر ریجکت شدن درخواست او خواهد بود
اینم بخون، جالبه!
همه چیز درباره ویزای EB2 آمریکا برای متخصصان

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسر فامیلی

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ

اخذ ویزای اسپانسرشیپ مزایای متنوعی به همراه دارد که باعث شده طرفداران بیشتری پیدا کند. در واقع وجود چنین مزایایی شما را به سمت اقدامات لازم جهت مهاجرت به کانادا آن هم از طریق اسپانسرشیپ ترغیب می‌کند. از جمله مهمترین مزایای مهاجرت به کانادا از راه اسپانسرشیپ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:• با وجود داشتن ویزای اسپانسرشیپ فرد متقاضی دیگر نیازی به داشتن تمکن مالی و اثبات آن به کشور مقصد ندارد.

  • • برای چنین مهاجرتی نیازی به ارائه آخرین مدرک تحصیلی یا کاری نیست.
    • ساده‌ترین روشی که برای مهاجرت به نظر می‌رسد اسپانسرشیپ خواهد بود که احتمال ریجکت شدن در آن بسیار کم است.
    • پس از گذشت ۳ الی ۵ ماه امکان دریافت اقامت دائم این کشور فراهم خواهد شد.
    • با داشتن ویزای اسپانسرشیپ می‌توانید در کانادا به تحصیل و کار بپردازید.
    • دسترسی به خدمات آموزشی، بهداشتی و حتی درمانی با بالاترین سطح و کیفیت برقرار خواهد بود.
    • این نوع ویزا امکان مهاجرت اعضای خانواده را به ساده‌ترین حالت ممکن ایجاد می‌کند.

معایب مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ

در کنار مزایای خاص و منحصر به فرد اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا بدون شک معایبی هم وجود دارد که اطلاع از آنها می‌تواند تصمیم گیری را برای شما راحت‌تر کند؛ چرا که آگاهی از معایب و مقایسه آنها با مزایا باعث اتخاذ تصمیم درست خواهد شد. از جمله معایب اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • • امضا کردن توافقنامه یا تعهدنامه ویزای اسپانسرشیپ، شما و اسپانسر را موظف می‌کند که تا پایان زمان مقرر نسبت به بندها و مقررات مختلف پایبند باشید.
    • ویزای اسپانسرشیپ تاثیر مستقیمی بر وضعیت مالی اسپانسر خواهد گذاشت به طوری که اسپانسر تعهد می‌کند که از پس تمام هزینه‌های اسپانسر شونده در کشور کانادا برآید.
    • این روش ممکن است کمی زمانبر باشد.
    • از دیگر معایب اسپانسرشیپ کانادا می‌توان به ریسکی بودن آن اشاره کرد که در مواقعی امکان انصراف از اسپانسر بودن امکان‌پذیر نیست؛ مثلاً ممکن است شما قصد جدایی از همسرتان را داشته باشید که دیگر برای این وضعیت کاری نمی‌توان کرد. همچنین اگر از پس تامین هزینه‌های اسپانسر شونده برنیایید او می‌تواند از شما شکایت کند.

تفاوت بین ویزای اسپانسرشیپ inland و outland

منظور از ویزای اسپانسرشیپ outland و inland خارج یا داخل کانادا بودن است. به این صورت که اگر شما برای اخذ ویزای اسپانسرشیپ همسر اقدام می‌کنید اگر همسرتان در حال حاضر خارج از کانادا باشد ویزای اسپانسرشیپ شما outland خواهد بود که پس از اخذ ویزا باید با همسرتان برای زندگی به کانادا بروید. اما اگر همسر شما دقیقاً در کانادا زندگی می‌کند ویزای اسپانسرشیپ شما inland خواهد بود که شما با مهاجرت به این کشور پس از صدور ویزا می‌توانید مشغول به کار و ادامه زندگی شوید.

خلاصه‌ای از آنچه در این مطلب گفته شد

آیا شما هم در رابطه با زندگی سرشار از آرامش و رفاه در کانادا شنیده‌اید؟ قطعاً دلتان می‌خواهد به هر روشی شده برای مهاجرت به این کشور اقدام کنید. اخذ ویزای اسپانسرشیپ و مهاجرت به کانادا از این طریق به راحتی ممکن است اما شرایط خاصی دارد که از مهم‌ترین آنها باید به وجود فردی مقیم کانادا اشاره کرد. یعنی فردی که اقامت دائم کانادا را دریافت کرده می‌تواند برای والدین، فرزندان، همسر و بستگان خود جهت مهاجرت فامیلی به کانادا اقدامات لازم را انجام دهد و خود را به عنوان اسپانسر معرفی نماید.

در این صورت باید از مراحل اخذ این نوع ویزا مطلع باشد و مدارک و هزینه‌های لازم را نیز ارائه کند آنگاه بررسی‌های لازم انجام می‌شود و ویزای اسپانسر شیپ کانادا برای فرد متقاضی صادر خواهد شد. در این مطلب نیز همه اطلاعات در رابطه با این نوع ویزا ارائه شده، همچنین معایب و مزایای آن را نیز ذکر کردیم تا شما با مقایسه‌ای دقیق جهت مهاجرتی هوشمندانه و سودمند اقدامات لازم را انجام دهید.

سوالات متداول

1- من به عنوان فرد مقیم کانادا برای مهاجرت چه افرادی می‌توانم درخواست ویزای اسپانسرشیپ دهم؟ شما می‌توانید برای والدین ( پدربزرگ، مادربزرگ، پدر، مادر)، همسر، فرزندان و همچنین بستگان خونی مثل دایی، عمه، عمو و خاله درخواست اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا بدهید.

3- آیا محدودیتی برای تعداد افراد اسپانسر شونده وجود دارد؟ اگر فرد اسپانسر از تمکن مالی برخوردار باشد هیچ گونه محدودیتی برای تعداد افراد اسپانسر شونده وجود نخواهد داشت.
4- آیا با ازدواج صوری هم می‌توان جهت اخذ ویزای اسپانسر شیپ کانادا اقدام کرد؟ اگر کمتر از یک سال از تاریخ ازدواج شما گذشته باشد دولت کانادا درخواست شما برای ویزای اسپانسرشیپ را مورد بررسی قرار می‌دهد و در صورت آگاهی بر صوری بودن این ازدواج، درخواست شما را ریجکت کرده و گاهی ممکن است شما را جریمه کند.

 

0 0 رای دهنده
امتیاز مطلب

اگر از این تجربه استفاده کرده اید به این مطلب امتیاز دهید.

اشتراک گذاری :

0 نظر
قدیمی ترین
جدیدترین پربازدید ترین
نظرات درون خطی
مشاهده همه نظرات